Ο Περιηγητής σας είναι πολύ παλιός με αποτέλεσμα να μην είναι πλήρως συμβατός. Μάθετε περισσότερα.

Harco Trading Ltd

Από το 1992, η Harco Trading Ltd έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές χαρτιού υγιεινής στην Κύπρο. Η επεξεργασία που γίνεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Βιομηχανική περιοχή Ιδαλίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης. Τα προϊόντα χαρτιού υγεινής παράγονται στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και συμπεριλαμβάνουν χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, χαρτομάντηλα προσώπου, χαρτί χεριών μηχανικών και χειροπετσέτες. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις τα προϊόντα παράγονται τόσο για τις μάρκες της εταιρείας όσο και για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Η Αρχή

Από την ίδρυσή της το 1992, η Harco Trading Ltd παραμένει μια Κυπριακή οικογενειακή επιχείρηση με τη δεύτερη γενιά να εργάζεται ενεργά προς τη διαδοχή.

Τα κλειδιά επιτυχίας της εταιρείας είναι οι μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές σχέσεις με όλους τους συνεργάτες της, καθώς και η αξιοπιστία και δέσμευση προς αυτούς.

Εταιρική αποστολή & όραμα

Αποστολή μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας, η δημιουργία μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων με τους συνεργάτες μας και η αδιάλειπτη αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Όραμα μας, είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή στα χαρτικά προϊόντα υγεινής στην Κύπρο.

Γιατί εμάς

Η Harco Trading Ltd στοχεύει στην περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών της, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης των εργαζομένων της και των τεχνολογικά εξελιγμένων μηχανημάτων που χρησιμοποιεί.

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποστολή

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Καράκουμη 8,
2540 Δάλι,
Λευκωσία, Κύπρος

Τ.Θ 12550
2250
Λατσιά, Κύπρος

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: +357 22486996

Φαξ: +357 22486579

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Πέμπτη
7:30-16:00
Παρασκευή
7:30-14:30

Εντάξει!
Ο ιστοχώρος μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας. Περισσότερες Πληροφορίες